Ny design och ny adress

Ville bara meddela att min blogg flyttar från och med idag till min nya adress:
Carin med C - http://carinmedc.se
Så glöm inte att lägga om ditt bokmärke och memorera adressen. Nya designen tycker nog de flesta som känner mig är mera jag och kommer finnas lite fler valmöjligheter för mig att utveckla och förbättra bloggens design och funktioner även fast det såklart är innehållet som räknas i första hand. ;)

 


Prinsesskalas

Tycker att det är så roligt att ge bort presenter och eftersom jag själv drömmer om att få en dotter någon gång så är det extra roligt att köpa flickiga presenter och slå in dem med rosa presentpapper och pynta paketen med tema: rosa och vitt.  Egentligen borde man kanske inte lägga ner så mycket energi på paket för de rivs ju ändå upp på en gång men tycker det är så roligt med paketinslagning. Skulle gärna vilja ha boken "Gör snygga paket - till födelsedag, dop och andra högtider" och även "Gör snygga julpaket".
Min kompis Miriams dotter Ofelia fyllde 2 år i mitten på september men har inte blivit av att jag firade henne förrän idag. Hon älskar rosa som de flesta andra småtjejer så gissa om hon blev glad för sin rosa prinsesskrona. Handduken blir lite mer en present till föräldrarna men roligt att ge bort lite mer personliga presenter med lite tanke bakom. Tänkte jag skulle göra som Underbara Clara som satte rosa klänning på sin lille kille så hennes son Cornelius (8 månader) fick också prova den rosa prinsesskronan. :)

 


Varm choklad

I kväll provsmakade vi den varma Åre-chokladen som jag fick av en vän för några dagar sedan. Helt underbar smak av mörk choklad som jag älskar och den slår O´boy med hästlängder. Till det åt vi nybakade morotsbullar (puh, vad det är jobbigt att baka dem men så värt det när de är klara). Provade att dekorera den varma chokladen med minmarängerna i den söta lilla glaskryddburken jag skrev om för några veckor sedan men var lite svårt att få till mönster som ett hjärta. ;)

 


RSS 2.0